Huisstijl Huisartsenpraktijk Bosboomstraat

De huisartsenpraktijk in de Bosboomstraat omvat vier praktijken onder één dak: huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten en diëtisten. Een verhuizing gaf het startschot voor een nieuwe huisstijl en het aanpakken van een grote wenslijst voor de website.

Voor de praktijk staat het patiëntencontact centraal maar de werkdruk is hoog en de wens was om het aantal vragen te minimaliseren. Daarvoor is een enorme bulk aan gegevens aanwezig waaruit de patient informatie kan halen.

Voor de nieuwe website werd de beschikbare informatie opnieuw gerangschikt en de structuur van de website zodanig ingericht dat een patiënt zich absoluut welkom voelt maar ook de noodzaak ziet om eerst zelf zijn weg naar de antwoorden op (eenvoudige) vragen te vinden. De structuur is erop gericht om de patiënt hiervoor aan de hand mee te nemen en langs verschillende paden de weg te wijzen.

De website heeft als onderdeel van de nieuwe huisstijl een nieuwe look-and-feel gekregen. Daarnaast zijn alle communicatie-uitingen gemaakt zoals, briefpapier, belettering, visitekaarten en meer.